La combinació de fruites i verdures té un alt poder per ajuda a algunes alteracions que es manifesten amb les altes temperatures de l’estiu. Com són per exemple la retenció de líquids, que ens veiem més inflats en determinats parts del cos.
1. Beguda amb pinya, xia i menta
Ideal per no picar, aquest suc afavoreix l’eliminació de líquids i toxines i aporta vitamines A, B, C i E, a més de calci, magnesi, fòsfor, clorofil·la, àcids grassos, fibra.
Ingredients:
2 rodanxes de pinya
Menta al gust
1 cullerada de xia
Aigua al gust
2. Batut de xia, fruits vermells i bròquil
Aquest batut es pot fer servir per a esmorzar per ser un combinat saciant, nutritiu i energètic amb un alt valor antioxidant i bo per rebaixar els quilos de mes. Els dàtils aporten la dolçor necessària.
Ingredients:
2 cullerades de llavors de xia
2 dàtils
Mitja tassa de bròquil
Fruits vermells
250 ml d’aigua
3. Suc verd de vegetals i fruites
Amb un alt grau per a depurar i nodrir aquesta combinació es pren entre hores i té una aportació extra de Vitamines A, C, K, potassi, magnesi, calci, ferro, fibra
Ingredients:
1 grapat d’espinacs
2 peres
1 cogombre
Suc de mitja llimona
Julivert al gust
Gingebre a gust
Mig litre d’aigua