El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Va a rentar el cotxe i li cau el túnel de rentat a sobre
  • CA

Una dona va patir un greu accident quan va anar a rentar el seu cotxe diumenge, 7 de maig, a la tarda, en un túnel de rentatge a la carretera de la Santiga. La dona, com feia habitualment va entrar el vehicle dins el túnel de rentat, amb la seva mare i la seva filla a dins.

  

  

“Vaig parar el vehicle i el vaig deixar en punt mort, el noi encarregat d’encendre la màquina ho va fer, només d’entrar al túnel vam sentir que alguna cosa colpejava amb força el cotxe, posteriorment vam poder comprovar que un dels corrons s’havia despenjat”, explica la dona. “Vam sentir com tots els aparells del túnel ens atacaven, van trencar el vidre de davant del cotxe de. Ens vam espentar molt perquè el sostre del cotxe se’ns tirava a sobre”., recorda atemorida. Una de les dones té ferides a l’esquena per intentar evitar que el sobre li caigués a sobre.

 

 

 

 

 

  

Segons explica, l’encarregat del túnel, no va ser capaç de parar la màquina i va haver d’anar a buscar a un altre treballador. Finalment van poder parar la màquina i sortir del cotxe pel seu propi peu. La dona també explica que malgrat  l’incident els empleats del túnel de rentatge no van trucar a emergències i que els Mossos d’Esquadra no van fer atestat perquè “van creure que era un cas clar de competència d’asseguradores”.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa