Un mosso sorprèn tres lladres en una casa de Castelló d'Empúries

Els delinqüents tenien un còmplice que els esperava dins un cotxe amb el motor en marxa i que va fugir quan l'agent els va sorprendre

Un mosso d'esquadra fora de servei ha sorprès tres lladres que havien entrat a robar en una casa de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Els fets van tenir lloc aquest dilluns a plena llum del dia. L'agent va veure com els sospitosos s'enfilaven a la terrassa de l'habitatge i van forçar la persiana d'una de les finestres. Al costat mateix de la casa, un còmplice els esperava dins un cotxe amb el motor en marxa. Quan es va veure descobert, però, aquest home va fugir amb el vehicle i va abandonar els altres tres. El mosso va donar l'alerta a comissaria i va retenir els lladres fins que van arribar les patrulles a lloc. Els tres homes, tots de nacionalitat algeriana, tenen entre 20 i 54 anys.

 

El robatori a la casa de Castelló d'Empúries va tenir lloc aquest dilluns poc abans de les dues del migdia. Els quatre lladres van arribar amb cotxe fins a l'habitatge. Un d'ells es va esperar a dins del vehicle amb el motor en marxa, i els altres tres van buscar la manera d'entrar-hi. Van saltar fins a una terrassa i allà, van forçar la persiana d'una de les finestres. Els lladres, però, no comptaven que un mosso fora de servei els havia vist. L'agent, d'entrada, va intentar impedir que el cotxe marxés. Però quan es va veure descobert, l'home que hi havia a dins va accelerar i va marxar, abandonant els altres tres.

 

 

El mosso, aleshores, va donar l'alerta a comissaria i, en paral·lel, va retenir els tres sospitosos fins que van arribar diverses patrulles a lloc. Els lladres són tres homes de nacionalitat algeriana de 20, 24 i 54 anys, a qui van arrestar per un delicte de robatori amb força. Cap d'ells té antecedents, però ara al seu historial ja hi apareixerà el cas de Castelló d'Empúries.

 

Comentaris (1)
Ja deuen ser al carrer novament, fent de les seves Fa 6 mesos
Uuuiii ja tenen un expedient amb el seu nom!!! ... i què?? fins que arribin als 80 càrrecs per diferents delictes seguiran pel carrer fent de les seves, la justícia espanyola, quan no porten un llaç groc, els fa pessigolles