Un Mosso fora de servei enxampa tres lladres amb joies i rellotges a Les Corts

Va observar com s'intercanviaven una bossa i diners en un bar i els va seguir

 

Un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va permetre aquest dijous la detenció de tres persones que poc abans havien sostret una bossa a una dona amb rellotges de luxe i joies valorades en 200.000 euros a l'Aeroport del Prat. Una turista d'origen tunisià va denunciar els fets ahir i els Mossos van iniciar una investigació però quan encara no havien analitzat les càmeres de videovigilància un agent fora de servei va detectar com en un bar de Les Corts hi havia tres homes amb actitud sospitosa que acabaven de fer un intercanvi de diners i poc després marxaven del lloc. El mosso els va fer un seguiment discret mentre avisava companys seus de la comissaria de Les Corts i finalment els van poder interceptar. Dos dels arrestats són de nacionalitat kosovar i l'altra sèrbia.

 

Dos dels detinguts van entrar amb la motxilla en un aparcament mentre que un tercer individu es va quedar a l'exterior fent tasques de vigilància i parlant per telèfon. En el moment en què els dos sospitosos van sortir del pàrquing, el mosso es van identificar com a policia i va mostrar la seva credencial. Els dos homes van començar a corre moment en què l'agent en va poder enxampar un, mentre els altres dos agents que ja havien arribat al lloc van poder detenir els altres dos homes. Un cop els agents van entrar a l'aparcament, van localitzar un vehicle amb la motxilla a dins, on hi havia les joies i rellotges de luxe. Els tres homes van quedar detinguts i van admetre que acabaven de cometre el robatori a l'Aeroport de Barcelona. Després de fer comprovacions per saber si el furt de la motxilla s'hauria fet allà, els agents van poder comprovar que efectivament una turista tunisiana n'havia denunciat la sostracció.

 

  

  

Els agents es van posar en contacte amb la dona per telèfon, que ja es trobava a Niça, per informar-li de la recuperació de la bossa amb les joies. Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.
 

Comentaris