El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un mort i dos ferits en un accident de trànsit a Lleida
  • CA

 

Una conductora de 27 anys ha mort aquesta matinada de diumenge després de precipitar-se amb el cotxe en un canal paral·lel a l’N-240 a Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut pels voltants de la 01.00 hores de la matinada al quilòmetre 83,1 de l’N-240, a la zona de la Torre del Mequinensa entre Lleida i Juneda. Per causes que s’estan investigant, tres turismes s’han vist implicats en un sinistre i un d’ells s’ha precipitat a la sèquia quarta del Canal d’Urgell.

La seva conductora, M.S.C., de 27 anys i veïna de les Borges Blanques, ha mort. A més, en el sinistre també han resultat ferits dos ocupants d’un dels altres cotxes accidentats, un de caràcter greu i l’altre, de caràcter menys greu. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Arran del sinistre s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

 

Pel que fa a l’afectació viària, la circulació ha estat restringida en el tram de la col·lisió fins a les 04.00 hores aproximadament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa