Un lladre amb una màscara de 'Scream' i un ganivet atraca una botiga

L'assaltant va fer estirar una treballadora a terra, va exigir a l'altra que obrís les caixes i es va endur uns 1.100 euros

 

Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que aquest dilluns va atracar la botiga de l'estació de tren de Caldes de Malavella (Selva). L'assaltant, que es tapava la cara amb una màscara de 'Scream', anava armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions. Va entrar a l'estació poc abans de les set de la tarda i va amenaçar les dues treballadores (que s'encarreguen tant de vendre bitllets com de portar la botiga).

A una la va fer estirar bocaterrosa al terra i, mentrestant, li va exigir a l'altra que li obrís les dues caixes registradores. Se'n va endur uns 1.100 euros en efectiu. L'home, que parlava castellà amb accent magrebí, portava embenatges als braços i a la cama esquerra (possiblement, per amagar-se tatuatges).

 

 

Després de cometre el robatori amb violència, va fugir amb una motocicleta. Aquest és el segon atracament en tan sols tres dies que pateix l'establiment. Dissabte a la nit, un altre home va trencar un dels vidres de l'aparador i, després d'amenaçar la treballadora, també va fugir amb la recaptació. 

 

Comentaris