Un incendi de vegetació crema a Teià

Entre 20 i 30 veïns de les Delícies han marxat de casa seva pel seu propi peu i s'han reunit a l'entrada de la urbanització

 

Un incendi de vegetació crema aquest dimarts al migdia a Teià (Maresme). El foc s'ha declarat poc després de la una del migdia i afecta el fons d'un barranc al Cau de la Guineu, una zona obaga i humida, a tocar de la riera d'Aroles. 8 mitjans aeris i 25 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d'extinció del foc, que ha cremat unes sis hectàrees i encara no està controlat. Segons han indicat els Bombers, el flanc motor de l'incendi és el dret. Els Mossos no han ordenat cap evacuació però sí el confinament preventiu de la zona propera. No obstant, entre 20 i 30 veïns de la urbanització de les Delícies han marxat de casa seva pel seu propi peu i s'han reunit a l'entrada de la urbanització, on els atén la Creu Roja, juntament amb el SEM i els Mossos d'Esquadra, segons ha indicat Protecció Civil.

 

 

 

 

  

Protecció Civil avisa que el fum i la cendra pot arribar a punts del Mares i el Vallès i recomana a la gent que es confini a casa seva si noten molèsties. Les vies d'accés a aquesta urbanització estan tallades. El servei d'emergències 112 ha rebut 240 trucades per l'incendi. 

 

 
 

Comentaris