Un gos ataca un nen de 3 anys a l’Escala i el mossega al cap i a la cara

L’infant, que es trobava al jardí de la casa d’un veí, va haver de ser traslladat al Trueta

Un gos ha atacat un nen de 3 anys al jardí de la casa d'un veí a l'Escala (Alt Empordà) i l'ha mossegat al cap i a la cara. Els fets van passar aquest dilluns cap a tres quarts de sis de la tarda quan l’infant i el seu pare van anar a visitar un amic en un habitatge situat al carrer del Puig. Va ser aleshores quan el gos, de la raça pastor alemany, es va abraonar sobre el nen, que va haver de ser traslladat a l'hospital Trueta de Girona en ambulància. Segons fonts policials, l'animal tenia tota la documentació en regla i no estava considerat de raça perillosa. Arran dels fets, però, la Policia Municipal ha aixecat acta i a partir d'ara constarà com a perillós. Els Mossos també han enviat diligències informatives al jutjat però, de moment, no consta cap denúncia pels fets. En el moment de l'incident, a la finca hi havia cinc gossos més.

El pare i el veí van aconseguir separar l'animal del nen, que va haver de ser traslladat al Trueta per les ferides que presentava. El menor continua ingressat a l'hospital, tot i que no es tem per la seva vida.

En el moment dels fets, a la finca situada al carrer del Puig hi havia cinc gossos més però cap d'ells esta considerat de raça perillosa. A més, segons fonts policials, el pastor alemany tenia tota la documentació en regla. 

 
 

Comentaris