El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un estrany accident talla el carrer Aragó
  • CA

 

 

Carrer Aragó tallat des de Pau Claris al carrer Balmes de Barcelona per un accident en estranyes circumstàncies a priemra hora d’aquesta tarda. Testimonis presencials han explicat a El Món que un vehicle ha sortit d’un aparcament ubicat entre Balmes i Rambla Catalunya banda mar i “a tota castanya” s’ha encastat contra la vorera del davant estimbant les motocicletes aparcades i diversos arbres esberlats. 

 

A continuació, ha sortit en sentit Balmes, també a “tota velocitat” i s’ha topat amb una furgoneta i un turisme que ha estimbat contra la vorera fins que el vehicle s’ha aturat de nou a tocar de la vorera sentit mar. Els testimonis no s’expliquen què ha passat. La conductora del vehicle que ha provocat el sinistre, una “senyora gran”, ha estat atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques. 

 

Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana han assistit l’accident mentre prenien nota dels fets dels testimonis que han patit l’ensurt  a les terrasses situades al carrer Aragó. Els Bombers de Barcelona també han acudit al lloc dels fets i han netejat la zona d’arbres caiguts i motos escampades per terra. 

 

 

Un dels vehicles sinistrats en l'accident
Un dels vehicles sinistrats en l’accident | Quico Sallés

 

El vehicle que ha provocat el sinistre

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa