El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben restes sota les runes del xalet que va explotar la setmana passada a Collbató
  • CA

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa aquest dilluns al vespre d’unes restes entre la runa de la casa unifamiliar que va explotar dimecres passat a Collbató (Baix Llobregat) i tracten d’esbrinar si són humanes i, en cas afirmatiu, si pertanyen propietari de l’immoble, desaparegut des d’aleshores. Dijous a primera hora del matí, es van suspendre les tasques de recerca sota les runes en descartar que hi hagués víctimes però dies més tard es van intensificar per si es podia trobar allà o algun indici que oferís alguna pista sobre el seu parador. Les restes localitzades s’han recopilat i traslladat a l’Institut de Medicina Legal i Forense, on un metge haurà de determinar si són humanes.

Els fets es van produir al voltant de dos quarts de set de la tarda al carrer Tàrrega de dimecres i va causar ferides lleus a una dona de 38 anys, veïna que resideix al costat de l’habitatge sinistrat i que va haver de ser traslladada a l’Hospital de Martorell. Com a conseqüència de l’explosió, el primer pis de la casa es va esfondrar completament i el segon parcialment.
 

Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar setze dotacions dels Bombers i al llarg de la nit n’hi van estar treballant una dotzena amb l’ajuda de maquinària pesada per retirar els elements més grans de la runa. Per la seva banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar dues unitats terrestres, l’helicòpter medicalitzat i un comandament de manera preventiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa