Tres encaputxats atraquen un cine a Blanes armats amb una pistola i ganivets

Els lladres, que han ferit dos treballadors, haurien entrat per una porta d'emergència i han obligat els empleats a donar-los la recaptació

 

Els Mossos d'Esquadra busquen tres encaputxats que aquest diumenge a la nit han atracat els cinemes Ocine de Blanes (Selva). Els lladres, que vestien roba fosca, han actuat cap a quarts de dotze de la nit. Segons sembla, haurien entrat als cines per una porta d'emergència. Portaven una pistola (segurament simulada), ganivets i tornavisos. Els atracadors van anar directament cap a la zona de les guixetes, van obligar els empleats a obrir la caixa forta i es van endur la recaptació. Durant l'atracament, els encaputxats van ferir dos dels empleats. A un li van fer un tall al braç i a l'altre, li van donar un cop amb la culata de l'arma. Després, van fugir en un cotxe de color gris. La policia treballa per localitzar-los.

 

L'atracament als Ocine de Blanes, situats en una de les entrades del municipi, ha tingut lloc poc després d'un quart de dotze de la nit. Els lladres han entrat als cinemes per una porta d'emergència que dona a una de les sales de projecció. Vestien roba fosca, portaven la cara tapada i anaven armats. Un d'ells esgrimia una pistola –segurament, simulada- i també portaven ganivets i tornavisos.

 

 

Després d'accedir a l'interior de la sala, els tres encaputxats han anat directament cap a la zona de les guixetes. Allà, han amenaçat el personal dels Ocine, han obligat els treballadors a obrir la caixa forta i s'han endut la recaptació (de moment, no ha transcendit la quantitat).Durant l'atracament, els assaltants han ferit dos dels treballadors. A un li han fet un tall a l'avantbraç i a un altre li han donat un cop amb la culata de l'arma. Cap dels empleats, però, ha resultat ferit de gravetat. Amb un cotxe de color grisDesprés d'aconseguir els diners, els tres encaputxats –se sap que un d'ells és de raça negra- han fugit del lloc amb un cotxe.

Segons la descripció que els treballadors han donat a la policia, el vehicle que han fet servir és un turisme de color gris. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, que han desplaçat diverses unitats al lloc, han muntat controls de matinada als diferents accessos i sortides de Blanes (cap a Palafolls i Lloret) per intentar localitzar els assaltants. Els tres atracadors, però, han aconseguit fugir i els agents treballen per identificar-los. Entre d'altres, els Mossos d'Esquadra examinaran les càmeres de seguretat dels Ocine, que han enregistrat el robatori. La investigació es manté oberta.

 

Comentaris