Topada entre un conductor borratxo i un d’encocat a l’A2

L’accident, sense ferits, va servir als Mossos per denunciar els dos conductors

Doble denúncia en un sol cas. Els Mossos de Trànsit de Girona han hagut de fer sengles denúncies per a dos conductors arran d’un mateix accident on només ells hi estaven implicats. Segons ha explicat la policia,  un d’ells, begut, va encalçar el vehicle de l’altra, que havia consumit cocaïna. Sortosament cap dels dos en va resultar ferit.

 

Els fets van passar a les deu de la nit del passat 13 de setembre, a Riudellots de la Selva, quan un home de 41 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de la mateixa població, va topar per darrera amb un altre vehicle, al punt kilomètric 705 de l’A2.  Quan els agents van arribar al lloc van sospitar que el conductor causant del sinistre presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. L’alcoholímetre ho va certificar. El resultat va ser positiu de 0,54 mg/l, més del doble per sobre de la taxa màxima permesa, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. Per aquest motiu es van obrir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible després de provocar un accident.

 

 

Però, la víctima, un romanès de 19 anys i veí de Lloret de Mar, tampoc estava en condicions de conduir. Els mossos van comprovar que en la prova de drogues donava positiu en cocaïna, motiu pel qual també va ser denunciat administrativament. El conductor causant de l’accident, que no tenia antecedents, va quedar citat i haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.

 

Comentaris