Sis ferits i cues en un xoc a la C-16 a Cercs

El sinistre ha deixat fins a 9 quilòmetres de cua en sentit túnel del Cadí i 6 més en direcció Berga

 

 

 

Un xoc entre dos cotxes a la C-16 a Cercs (Berguedà) ha deixat un balanç de sis ferits, dos de gravetat, i cues quilomètriques de fins a 15 quilòmetres (9 en sentit túnel del Cadí i 6 en direcció Berga). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 12.16 hores al quilòmetre 107 de l'Eix del Llobregat, a tocar de la central tèrmica de Cercs.

 

 

Per causes que encara es desconeixen s'ha produït una col·lisió entre dos turismes amb el resultat de dos ocupants d'un dels cotxes ferits de gravetat i evacuats en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell i a la Vall d'Hebron de Barcelona. Els altres quatre afectats presentaven ferides de menys gravetat i han estat traslladats al proper Hospital de Berga.

 

 

Set dotacions dels Bombers han treballat en l'accident i han fet tasques d'excarceració dels ferits, que es trobaven atrapats en la ferralla. La carretera s'ha tallat totalment en ambdós sentits de la marxa i, posteriorment, s'ha obert un carril per donar pas alternatiu. A partir de les 16 hores, la congestió a la zona s'ha reduït a només 2 quilòmetres.

 

Comentaris