Rescaten d'un barranc el cos sense vida d'un veí de Parets del Vallès

L'helicòpter dels Bombers va localitzar la víctima a una zona de barranquisme

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest matí, al voltant de les onze, el cos sense vida de l'home que ahir dilluns van localitzar al barranc de la Tartera a Vilanova de Meià, a la Noguera. Es tracta d'un veí de Parets del Vallès de 53 anys. L'helicòpter de rescat dels Bombers ha traslladat el cos a Balaguer i des d'allà la funerària l'ha portat a l'Institut Mèdic Forense de Lleida. Se n'havia denunciat la desaparició cap a les tres d'ahir dilluns, alertant que la víctima podia haver anat a la zona a fer barranquisme. Els Mossos havien trobat el seu vehicle a una zona d'aparcament a Tòrrec, nucli de Vilanova.

El dispositiu dels Bombers va incloure un helicòpter de rescat amb membres del Grup d'Actuacions Especials (Grae), efectius del Grup Caní de Recerca (GCR) i tres vehicles lleugers. El cos l'ha detectat la tripulació de l'helicòpter. Els GRAE han assegurat el cos i la Unitat de Muntanya dels Mossos l'han custodiat fins que ha pogut ser extret amb seguretat, segons els Bombers.

A més, també ha treballat en el dispositiu de recerca l'helicòpter amb càmera tèrmica i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

 
 

Comentaris