Repartia paquets drogat, sense punts al carnet i buscat per la Justícia

Els Mossos enxampen un xofer amb un farcit historial de delictes de trànsit

Els Mossos de trànsit del Camp de Tarragona van caçar un conductor que podria esdevenir un manual del que no ha de ser un xofer. La detenció es va practicar dijous passat a Constatí, a la carretera TP-7225. Un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls que repartia paquets drogat, sense punts al carnet, amb el camió passat de pes i buscat per la Justícia.

 

 

Els agents van aturar una furgoneta d’una empresa de paqueteria en un control rutinari de pes als vehicles professionals. La primera sorpresa va ser en comprovar que circulava amb un excés d’un 18% per sobre de la seva tara màxima autoritzada. Alertats per la primera de canvi, la banca va saltar quan en comprovar la documentació del conductor van descobrir que tenia pendent una ordre de detenció judicial emesa per un delicte de robatori amb força. A més, el conductor no disposava de permís de conduir en vigor per pèrdua de punts.

 

 

Els mossos van realitzar-li la prova de drogues i de manera indiciària el conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents. En aquest cas, la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori confirmi el positiu de drogues. Segons les gestions policials, els mossos van comprovar que al detingut li consten dos procediments anteriors per delictes relatius al trànsit, tots dos per conduir sense punts al carnet.

 

El detingut va passar aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

 

 

Comentaris