Ràtzia dels serveis de seguretat dels EUA contra les falsificacions a La Jonquera

Operació del Homeland Security Investigations, la Guàrdia Civil i l’Agència Catalana de Consum per confiscar 14.000 articles de marques de luxe

Macrodispositiu internacional contra les falsificacions de marques que es fan a la Jonquera. Aquest matí, un operatiu format per Homeland Security Investigations i el CBP, US Customs and Border Protection) dels Estats Units, la Guàrdia Civil, la Inspecció de Treball i l’Agència Catalana de Consum ha realitzat cinc escorcolls a la població empordanesa i a el nucli d’Els Límits que ha acabat amb el decomís de 14.000 articles falsificats de marques de luxe. Un material que podria assolir un valor de 4.117.122 euros.

 

L’operació batejada com Frontcopy es va preparar quan es va tenir la sospita que hi havia a la venda i emmagatzematge el material falsificat. Perits de diverses marques comercials van denunciar els fets i es va procedir a investigar cinc sospitosos i sis locals. Fins i tot, s’ha desarticulat un taller clandestí on es serigrafiaven els logols i els rètols comercials de les marques en material com ara bosses de mà, dessuadores, samarretes, camises o sabatilles esportives.

 

 

 

 

 

 

Comentaris