El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Presó sense fiança per quatre delictes d’agressions i abusos sexuals i dos de violació de domicili
  • CA

El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a Raúl P. F., un home d’uns 25 anys que aquest mateix divendres ha passat a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Barcelona. La causa està oberta per quatre delictes d’agressions i abusos sexuals i dos delictes de violació de domicili. Els fets que se li atribueixen van tenir lloc entre els dies 9 i 13 de juliol d’aquest any. L’home ha estat sotmès avui a una roda de reconeixement, i les quatre víctimes de l’individu, tres de les quals menors d’edat, l’han reconegut positivament. Després d’aquesta diligència i de la compareixença previnguda posterior, en la qual el Fiscal ha demanat presó provisional i la defensa l’alliberament, el jutge ha decidit que l’home ingressés en un centre penitenciari fins que es faci el judici.

 

Segons el relat del jutge, totes les agressions van tenir lloc a Barcelona. L’home va seguir les víctimes fins als seus domicilis o fins a ascensors d’edificis i, almenys en dos casos, les va obligar a fer pràctiques sexuals per la força. En els altres dos casos ho va intentar però no ho va aconseguir.

 

El jutge considera que totes les proves practicades apunten a Raúl P. F. com a autor dels delictes, per la qual cosa determina la presó provisional. L’objectiu de la mesura és assegurar la presència de l’investigat en el procediment “pel risc de fugida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa