Presó sense fiança per quatre delictes d'agressions i abusos sexuals i dos de violació de domicili

Les quatre víctimes han reconegut el presumpte agressor en una roda de reconeixement

El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a Raúl P. F., un home d'uns 25 anys que aquest mateix divendres ha passat a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Barcelona. La causa està oberta per quatre delictes d'agressions i abusos sexuals i dos delictes de violació de domicili. Els fets que se li atribueixen van tenir lloc entre els dies 9 i 13 de juliol d'aquest any. L'home ha estat sotmès avui a una roda de reconeixement, i les quatre víctimes de l'individu, tres de les quals menors d'edat, l'han reconegut positivament. Després d'aquesta diligència i de la compareixença previnguda posterior, en la qual el Fiscal ha demanat presó provisional i la defensa l'alliberament, el jutge ha decidit que l'home ingressés en un centre penitenciari fins que es faci el judici.

 

 

Segons el relat del jutge, totes les agressions van tenir lloc a Barcelona. L'home va seguir les víctimes fins als seus domicilis o fins a ascensors d'edificis i, almenys en dos casos, les va obligar a fer pràctiques sexuals per la força. En els altres dos casos ho va intentar però no ho va aconseguir.

 

 

El jutge considera que totes les proves practicades apunten a Raúl P. F. com a autor dels delictes, per la qual cosa determina la presó provisional. L'objectiu de la mesura és assegurar la presència de l'investigat en el procediment "pel risc de fugida".

 

Comentaris