Passa a disposició judicial l'assassí confés de la seva exparella a Salou

L'home ha arribat als jutjats de Reus a les nou del matí a l'interior d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

 

L'assassí confés de la seva exparella a Salou ha passat a disposició del jutjat de violència sobre la dona de Reus. L'arrestat ha arribat als jutjats a les nou del matí, procedent de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Campclar, a l'interior d'un cotxe policial. L'home, de 43 anys, va acudir diumenge a primera hora del matí a la comissaria per confessar el crim.

 

Els agents van localitzar el cadàver a l'interior d'un vehicle a la carretera T-325, al municipi de Salou . La víctima, de 29 anys, es trobava al seient del conductor amb més de 40 ferides d'arma blanca arreu del tronc i amb evidents símptomes d'acarnissament. La parella feia quatre mesos que havia posat fi a una relació sentimental de dos anys i no constaven denúncies prèvies.

 

Segons han assenyalat fonts judicials, tot i que inicialment l'aixecament del cadàver va anar a càrrec del jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, el cas ha passat a mans del jutjat de violència sobre la dona de Reus, atès que el domicili de la víctima es trobava a Vilafortuny (Cambrils).

 

Comentaris