Els Mossos fan l'agost a Tarragona: cinc conductors enxampats a més de 200 km/h

Un punt de l'AP7, el parany

Cinc. Aquest és el nombre de conductors enxampats pels Mossos en tres setmanes a la demarcació del Camp de Tarragona que superaven els 200 km/h. El darrer el 'nuvolari'  denunciat, és un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus (Baix Camp), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat penalment punible. 

Els Mossos el van enxampar al voltant d’un quart de nou de la nit del passat dimecres, en un control de trànsit al quilòmetre 1137 de l’A-7 a Mont-roig del Camp es va caçar el turisme que conduïa a 227 km/h en sentit Barcelona. Una vegada identificat el conductor, els agents el van denunciar per circular a una velocitat penalment punible. En  aquest tram de carretera està limitat a 120 km/h, de manera que el detingut anava a més del doble de la velocitat permesa.

Cinquè conductor circulant a més de 200 km/h en poques setmanes

 

Els Mossos de Trànsit a Barcelona han tingut molta feina aquest mes d'agost. El passat dia 7, els mossos van detenir dos homes de 25 i 50 anys, de nacionalitats marroquina i italiana per circular a 246 i 214 km/h respectivament amb els seus vehicles per l’AP-7 a Cambrils i Reus. El primer d’ells, es va considerar com una de les velocitats més altes que un radar de Mossos d’Esquadra ha registrat mai a Catalunya. Aquell dia i al mateix punt, els mossos van detectar un altre vehicle que circulava a una velocitat de 208 km/h. En aquest cas, van denunciar administrativament el conductor. 

Justament el conductor d’un altre vehicle també ha estat denunciat avui administrativament després que al voltant de la una de la matinada, el radar ha detectat el vehicle que conduïa a 200 km/h al punt quilomètric 264,5 de l’AP-7, al terme municipal de Tarragona, en sentit Barcelona.  El punt on s’havia establert el control és un tram d’autopista amb la circulació limitada a 120 km/h.

 

Comentaris