El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor una dona, un nen i un nadó en un incendi a l’Hospitalet
  • CA
Un vehicle dels Bombers davant l’edifici on una dona i un nen han mort en l’incendi d’un pis, a l’Hospitalet de Llobregat | ACN

 

Una dona, un nen de tres anys i un nadó han mort aquest dijous en un incendi a l’Hospitalet de Llobregat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha assistit dues persones més per inhalació de fum. El foc, ubicat a la quarta planta d’un edifici del carrer de la Riera Blanca número 140, ja està extingit i ha afectat totalment el quart segona. No hi ha afectació estructural. Els Bombers han rebut l’avís a les 7.09 hores i han enviat al lloc set dotacions. També hi treballen vuit unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), entre les quals la pediàtrica, així com patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

 

Els Bombers estan ara acabant de revisar l’edifici. Fonts municipals han explicat a l’ACN que no era un pis ocupat i que el motiu de l’incendi podria ser una sobrecàrrega elèctrica. Els veïns dels deu pisos de l’edifici estan confinats o han marxat de la finca pel seu propi peu.

 

Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la investigació per esclarir les causes de l’incendi. Realitzaran la inspecció ocular quan els Bombers acabin les seves tasques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa