Mor una dona de 84 anys en una piscina a Sant Feliu de Guíxols

El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís a les 21.00 hores d’un testimoni que havia tret una dona inconscient d’una piscina comunitària d’un bloc d’apartaments

Una dona de 84 anys de nacionalitat francesa va morir aquest dijous al vespre ofegada en una piscina comunitària a Sant Feliu de Guíxols, segons ha informat Protecció CivilEl telèfon d’emergències 112 de Catalunya va rebre l’avís a les 21.00 hores d’un testimoni que havia tret una dona inconscient d’una piscina comunitària d’un bloc d’apartaments. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dues ambulàncies al lloc, li va practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar infructuosament i va confirmar la mort. Per atendre aquesta emergència també hi van participar 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions en el bany. A més, demana "tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc". Després de menjar, d’haver pres molta estona el sol o d’haver fet un exercici físic intens, "no entreu de cop a l’aigua la primera vegada que us banyeu", recomanen. "Si dins l’aigua us trobeu malament, sortiu immediatament i alerteu algú", avisen. 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?