Mor a l'estació de Sants una dona que duia droga a l'interior de la panxa

Un vigilant de Renfe l'ha trobat ja inconscient i l'autòpsia ha confirmat que ha mort a causa dels estupefaents que transportava

 

Una dona ha mort aquest dimarts a l'estació de Sants de Barcelona a primera hora del matí quan li ha petat un dels paquets de droga que duia a l'interior de la panxa. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que l'autòpsia ha determinat que la víctima, de 33 anys i nacionalitat peruana, transportava estupefaents a l'abdomen, exercint del que en l'argot del narcotràfic es coneix com a mula. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu del matí, quan un vigilant de Renfe ha trobat la dona ja inconscient a terra.

 

 

L'home ha avisat els cossos d'emergències, i els primers a arribar a l'escena han estat els Mossos d'Esquadra, que li han practicat maniobres de reanimació sense èxit. Tampoc ho han aconseguit els efectius del SEM, per la qual cosa només s'ha pogut certificar la mort. L'autòpsia posterior ha descobert els estupefaents a l'abdomen de la víctima. De moment no ha transcendit ni el tipus de droga que transportava ni la quantitat. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar-ne la procedència.

 

Comentaris