Deu detinguts, armes i molta droga confiscades en l'operatiu dels Mossos a Reus

És un operatiu dels Mossos d'Esquadra en coordinació amb la Guàrdia Urbana del municipi

Un total de deu detinguts i diverses armes i molta droga confiscades és el balanç provisional del dispotiu conjunt que Mossos ha portat a terme durant el dia d’avui amb la Guàrdia Urbana de Reus. La batuda que ha començat a quarts de set del matí ha estat el resultat de les perquisions liderades  per la Unitat d’Investigació de Reus. En el dispositiu també hi han participat  efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i el Grup Especial d’Intervenció (GEI)-

En total, s'han escorcollat  cinc domicilis i un local comercial dels carrers La Sardana, Wad-Ras i Antoni Aulèstia i Pijoan de Reus. Els deu detinguts, 6 homes i 4 dones, se'ls considera presumptes autors d'un  delicte contra la salut pública i pertànyer a organització criminal. En concret, els sis homes arrestats tenen 20, 23, 29, 29, 36 i 39 anys, tots ells de nacionalitat dominicana excepte dos de nacionalitat espanyola (23) i un altre veneçolana (29 anys). Pel que fa les detingudes, són dues de 18 i 35 anys de nacionalitat espanyola i dues de 24 anys de nacionalitat colombiana.

 

 

En els escorcolls s'han trobat diferents substàncies estupefaents, principalment cocaïna i diners en efectiu. També s’han localitzat armes blanques, un matxet i una pistola elèctrica. La investigació però continua oberta. 

 

Comentaris