Manifestació a Blanes en contra de la violació en grup d'aquest cap de setmana

L'alcalde demana oferir una "resposta ferma i urgent" davant de "qualsevol tipus de violència masclista"

Més de 200 persones s'han concentrat a la una del migdia davant de l'Ajuntament de Blanes (Selva) en contra de la violació que es va produir al municipi la matinada del dissabte al diumenge. L'acte ha començat amb la lectura d'un manifest per part de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, en què ha condemnat "qualsevol tipus de violència masclista". A més l'alcalde ha reclamat que des de les institucions donin una "resposta ferma i urgent" per lluitar contra tot tipus d'agressions a les dones. Posteriorment s'ha fet un minut de silenci en què hi han participat els regidors i l'equip de govern de l'Ajuntament de Blanes, així com representants dels cossos de seguretat de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Canosa també ha avançat que tots els portaveus decidiran "de forma unànime" si el consistori es persona en el cas com a acusació particular.

L'Ajuntament de Blanes (Selva) ha estat el punt de trobada per més de 200 persones que aquest dimecres a la una del migdia s'han concentrat en contra de la violació en grup que es va produir aquest cap de setmana al municipi. L'acte, conovcat per l'Ajuntament, ha arrencat amb la lectura d'un manifest de l'alcalde, Àngel Canosa.

En ell, Canosa ha condemnat "qualsevol tipus de violència masclista" i ha mostrat tot el seu suport a la víctima d'aquesta violació i també a la resta de dones que han patit agressions per part d'homes. En aquest sentit, l'alcalde ha urgit que des de les institucions es doni una "resposta ferma i urgent" a totes les víctimes per acabar amb aquest tipus de violència.

Posteriorment, l'alcalde ha proposat fer un minut de silenci. En l'acte hi havia diversos regidors i membres de l'equip de govern de l'Ajuntament. També un representant de la Policia Local del municipi i un altre dels Mossos d'Esquadra. Al seu voltant, més de 200 blanencs que han volgut condemnar l'atac a la jove holandesa.

Quan el minut de silenci s'ha acabat, la rambla de davant de l'Ajuntament s'ha inundat d'aplaudiments del públic i els assistents també han cridat 'cap atac sense resposta'. De cara a les set de la tarda han convocat una segona concentració pel mateix motiu.

 
 

Comentaris (2)
pirulo Fa 3 mesos
No voleu immigració descontrolada, ara gronxeu-los.(Vull saber la nacionalitat dels agressors).
Si Fa 3 mesos
Se controlarán las fronteras la gran mayoría de estas barbaridades no pasarian