La manca d’adhesiu de l’ITV permet als Mossos enxampar dos lladres de torrons

Dos detinguts a la Garrotxa per furtar en un supermercat de Vic

Una ITV caducada ha donat la clau per atrapar dos pispes que furtaven torrons i licors. Segons han explicat els Mossos, el passat 9 de desembre, la policia estava realitzant un control de trànsit genèric a Sant Esteve d’en Bas, quan van aturar un vehicle un turisme que no portava l’adhesiu de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

 

La sorpresa va ser que en identificar els dos ocupants van veure que als seients del darrera hi havia una gran quantitat de productes alimentaris i ampolles de begudes alcohòliques. Concretament, van trobar 54 unitats de torró, 11 caixes de bombons i 27 ampolles de licor. Cap dels dos va poder donar explicacions “coherents” sobre la seva procedència.

 

 

Després de fer diverses indagacions, els mossos van saber que els productes els havien sostret en un supermercat de Vic (Osona). El  valor total de la mercaderia ascendia a més de 600 euros. Durant l’escorcoll també els van intervenir unes tenalles i, a més, van comprovar que vestien sota els pantalons unes peces de roba, tipus malla elàstica, per ocultar els objectes que sostreien.

 

Per tot això, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt. Curiosament Es dona la circumstància que el dia 21 de novembre ja es va detenir un home en similars condicions al mateix lloc per furtar en dos supermercats de la Garrotxa. Els detinguts, amb antecedents per fets similars, van passar el dia 10 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs

 

Comentaris