Llancen maons contra un habitatge en confondre una bandera valenciana amb una de catalana

Els fets han passat a Màlaga, en una batussa entre joves

Dos grups de joves s'han embrancat en una baralla a Màlaga, en què han acabat tirant maons a un balcó. La raó de la disputa? Una bandera que un d'ells tenia penjada al balcó de l'habitatge turístic en què s'allotgen a la capital. Els joves, que segons els veïns es trobaven en estat d’embriaguesa, van passar davant de la finca. En veure que hi havia una bandera del País Valencià, confonent-la amb una de Catalunya, els joves van començar a cridar i a insultar els nois que es trobaven al balcó.

En aquell moment, els joves que eren al carrer van dirigir-se a una obra que hi havia propera a la zona i van agafar maons i altres objectes per llançar-los contra els joves de l’edifici cridant “Viva Espanya, cabrons!”. Els altres joves van tornar a llençar els maons.

 

"Han volat els trossos de dalt a baix i de baix a dalt", ha assegurat una de les veïnes, testimoni del succeït, que recull el diari Málaga hoy. La batussa ha acabat sense cap ferit, segons comenten els veïns, quan la dona ha amenaçat amb trucar al a policia i els individus que eren al carrer han marxat, i els joves de l’habitatge han recollit la seva bandera.

 

Comentaris (16)
Vicenç Ramoneda Fa 6 mesos
"Fins que no tallem l'ultim fil que ens manté elligats no deixarem de ser titelles" Lluis Maria Xirinacs.
Miquel Fa 6 mesos
Un altre dia rebran els aragonesos. Tb tenen la bandera "catalana"...
Lisa Fa 6 mesos
Cap català o suspitós de ser-ho hauria d'anar de vacances cap el sur, o sia direcció Àfrica, sempre cap el nord, direcció Europa..i a veure que diu d'això la montapollos...a la seva comunitat són tan subnormals com ella...
Juanka Fa 6 mesos
caspanya tierra de acogida!!!!!! Jua jua, racistas i fanáticos es lo que hay más.
Jon palau Fa 6 mesos
A València es parla MOLT POC valencià. He passat deu dies per València i pobles i ciutats del voltant, i a dia d avui els mateixos valenciano.parlants.....no tots....parlen castellà...inclós entre ells. I parlen de pancatalanisme....catalunya, a dia d avui, és l ùnic que els queda per conquerir...o no?. Depén de NOSALTRES. És un mantra....però a València ho he vist...QUI PERD L ORIGEN PERD LA IDENTITAT. P.S. No he voltat per la resta del País Valencià.
Marc Fa 6 mesos
Per una de les coses que serveixen els calers que arriben a Andalusia de Catalunya, son perquè aquesta gent inculta pugui agafar aquestes borratxeres. Potser que tallem les aixetes ja!!!
Tximotxo Fa 6 mesos
Em sembla fantàstic: garrulos andalussos contra garrulos blavers! A fer la ma tots plegats!
Gabi Fa 6 mesos
Me pasi eniá. Un cateto catala eneralisano. Díņale la mano tamie. Meno ma cai munxoh ma catalane..ce saben un pocijo ma ce tu. Po linepenesia analusa i tamie po la catalana!
Kadra Fa 6 mesos
Els blaveros són espanyols de segona pels pancastellans. Que s'ho facin mirar.
Miquel Fa 6 mesos
Ja ho veieu xiquets, a vosaltres també us odien. Benvinguts a la causa.
Tal com raja Fa 6 mesos
D'on no n'hi ha no hi raja. O per dir-ho en el seu idioma: encefalograma plano.
Gabi Fa 6 mesos
E na pena cen mi Analusia mo argan labao r serebro deța manera dee sigloh. Mo cien probe pa mano obra barata nuna tierra rica omo e. Pa suh bacasione. Pa regala huera lo poco ce premiten ce sarga. La colonia perfeța sumisa pa oțeleria, cuerpoh seguria i serbisio. Pa eso mo citaro i mo citan to. To pasa a se paņo, to. Munxoh sabemo ceța e la ralia. Tae lo ce tae Analusia salebantara. Entose si temblara 'Paņa. Ero eso mo dara iua: seremo tra be nootro. Ricoh i libre.
Zeñó fiscaaaa! Fa 6 mesos
E'to no é un delito de odio?
pere de manlleu Fa 6 mesos
son curts de collons¡¡¡¡¡¡¡¡
Àngel Drach Fa 6 mesos
Pobres valencians. Tota la vida "ofrendando glorias a España" i els hi tiren pedres. Però hauríeu de deixar de parlar de "joves". Brètols, individus, el que vulgueu, però joves, no. Penso.
fideli Fa 6 mesos
idioteeeees!
Estrijol Fa 6 mesos
Encara que parlin castellà i que votin als del 155, pels espanyols sempre seràn sospitosos.