Llancen maons contra un habitatge en confondre una bandera valenciana amb una de catalana

Els fets han passat a Màlaga, en una batussa entre joves

Dos grups de joves s'han embrancat en una baralla a Màlaga, en què han acabat tirant maons a un balcó. La raó de la disputa? Una bandera que un d'ells tenia penjada al balcó de l'habitatge turístic en què s'allotgen a la capital. Els joves, que segons els veïns es trobaven en estat d’embriaguesa, van passar davant de la finca. En veure que hi havia una bandera del País Valencià, confonent-la amb una de Catalunya, els joves van començar a cridar i a insultar els nois que es trobaven al balcó.

En aquell moment, els joves que eren al carrer van dirigir-se a una obra que hi havia propera a la zona i van agafar maons i altres objectes per llançar-los contra els joves de l’edifici cridant “Viva Espanya, cabrons!”. Els altres joves van tornar a llençar els maons.

 

"Han volat els trossos de dalt a baix i de baix a dalt", ha assegurat una de les veïnes, testimoni del succeït, que recull el diari Málaga hoy. La batussa ha acabat sense cap ferit, segons comenten els veïns, quan la dona ha amenaçat amb trucar al a policia i els individus que eren al carrer han marxat, i els joves de l’habitatge han recollit la seva bandera.

 

Comentaris