La família d'Ignacio Echeverría confirma que és un dels morts en l'atemptat de Londres

Ho ha confirmat la seva germana en un post al seu Facebook

La família d'Ignacio Echeverría ha confirmat que el jove és un dels morts de l'atemptat perpetrat a Londres dissabte passat. "Ignacio no va sobreviure al moment de l'atemptat. Gràcies a tots els que el vau estimar i el vau cuidar. Sabem que no som els únics tristos", ha publicat la seva germana en Facebook. "Volem veure i estar amb el cos d'Ignacio", continua el missatge, encara que apunta que "fins divendres com aviat" no podran estar al costat del cos del difunt. "Voldríem que el Govern britànic ens permeti estar amb ell...", lamenta.

 

 

A més, dóna les gràcies al personal administratiu i polític espanyol per la seva ajuda "a fer això possible". De 39 anys i natural de Ferrol, Ignacio Echeverría va ser vist per última vegada en el lloc dels atemptats, en els quals almenys vuit persones més van morir i 48 persones van resultar ferides, després que tres individus atropellessin amb el seu vehicle un nombrós grup de persones en el pont de Londres, abans de dirigir-se a un districte d'oci, on van apunyalar diverses persones abans de ser abatuts per la Policia.

 

 

Des de llavors, tant la família com el govern espanyol s'han bolcat per tractar de tenir informació sobre el seu parador, davant la prudència del Regne Unit a l'hora d'identificar els morts a l'atemptat.

 

 

 

Comentaris