L'orquestra de Santa Margarida de Montbui recupera els instruments robats

Han aparegut aquest dilluns al pati de l'escola

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui (Barcelona) han recuperat 20 instruments robats en una orquestra infantil del municipi, després d'aparèixer aquest dilluns al pati de la Llar d'Infants Santa Anna. En un tuit, els Mossos d'Esquadra han informat aquest dilluns sobre la recuperació de 16 violins --dels 17 robats segons la denúncia-- i quatre violoncels.

 

La policia catalana està investigant els fets i l'autoria del robatori dels instruments, que pertanyen a l'Aula d'Orquestra, una entitat sense ànim de lucre que ensenya a tocar aquests instruments a nens del municipi, segons un tuit de l'Ajuntament. La policia catalana va informar la setmana passada que els fets van passar durant la nit del dilluns al dimarts de la setmana passada i que els lladres també es van endur una guitarra, diners i portàtils del centre educatiu, l'escola García Lorca.

 

 

En un altre tuit aquest dilluns, l'Ajuntament ha agraït "la pressió mediàtica, la magnífica tasca dels professionals de l'Aula Orquestra la solidaritat de la ciutadana" que va generar la notícia.

 

Comentaris