Jané veu una "línia de connexió sòlida" entre el tiroteig de Gavà i l'assassinat de Miami Platja

El detingut, de 44 anys, nacionalitat espanyola i sense antecedents policials, portava amb tota probabilitat una rèplica d'un AK-47 tipus subfusell

 

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha dit aquest dijous al vespre que "tot fa pensar" que hi ha una "línia de connexió sòlida" entre el tiroteig que hi ha hagut avui a Gavà (Baix Llobregat) en què han resultat ferits dos agents de la Policia Local, un d'ells crític, i l'assassinat a Miami Platja de dilluns passat. "Tot fa pensar que la línia de connexió entre la persona que probablement va cometre un assassinat a Miami Platja i probablement ha disparat avui a Gavà pot ser una línia de connexió sòlida", ha dit el conseller a Catalunya Ràdio.

 

El detingut és un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola i no té antecedents policials. Tot apunta que l'arma que portava és una rèplica d'un AK-47 tipus subfusell. 

 

 

L'home ha disparat els dos policies locals als entorns del tanatori de Gavà, on s'estava vetllant la víctima de Miami Platja, i ha fugit en un vehicle. Finalment ha estat detingut en una zona boscosa de la urbanització de Muntanya de Mar, a Canyelles.

 

Comentaris