Enxampen borratxo un conductor novell dues vegades en sis hores

Els Mossos detecten que duplicava la taxa d’alcohol permesa i que només feia quatre dies que tenia el carnet

Un borratxo que no només hi veia doble, sinó que va ser doblement sancionat. El passat 24 de novembre,els Mossos d’Esquadra de Trànsit a Girona van enxampar dues vegades a un conductor borratxo en només sis hores. A més, el conductor només feia quatre dies que tenia el carnet.  Ha estat sancionat amb sengles multes de 500 euros i la pèrdua de 8 punts del permís de conducció.

 

 

Segons ha informat la policia, el denunciat, de 18 anys i veí d’Olot, va ser aturat a la una de la matinada en un control a la GI-555, dins el terme de Sils (la Selva). La prova d’alcoholèmia practicada va assenyalar una taxa final de 0,29 mg/l, per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l en aire expirat. El seu acompanyant, que va donar negatiu en les proves es va fer càrrec del vehicle i van continuar la marxa.

 

 

La sorpresa va ser que sis hores més tard, el conductor va ser aturat en un altre control, al quilòmetre 66,5 de l’AP7 a Fornells de la Selva. Aquest cop, no només passava de quatre dècimes la taxa d’alcohol, sinó que va donar un resultat de 0,49 mg/l en aire expirat, gairebé el doble del màxim permès.

 

 

Comentaris