Enxampat a la Jonquera amb una pistola i un cotxe robat

Cop del CNP al “crim organitzat itinerant” a la frontera

El Cos Nacional de Policia ha detingut a tres persones en dos dispositius de control durant el cap de setmana contra el crim organitzat itinerant a la Jonquera. Un contra eels robatoris i delictes contra el patrimoni, i un segon pel tràfic de drogues.

 

Segons ha informat la policia, la primera actuació es va realitzar quan van detectar un vehicle sospitós amb matrícula francesa. Fetes les comprovacions, es va constatar que el cotxe constava com a robat.

 

 

En l’escorcoll del vehicle la policia hi va trobar una pistola, passamuntayes i diverses eines per cometre robatoris amb força així com part del botí procedent de les seves actuacions. Entre els objectes recuperats, ordinadors, mòbils d’alta gamma i rellotges de luxe. Els dos conductors, de nacionalitat francesa, van ser arrestats i posats a disposició judicial. Un d’ells tenia diversos antecedents a França per delictes contra el patrimoni. Ara roman acusat de sustracció de vehicles a motor i per tinença il·lícita d’armes.

 

Un segon cas, es va registrar diumenge quan en un control ubicat a la Jonquera van detectar un vehicle que feia maniobres estranyes. El motiu, al maleter hi portava 17 kilograms de marihuana. El detingut per tràfic de drogues és un home de nacionalitat francesa.

 

Comentaris