Entren a robar en una de les cases dels joiers Tous de Sant Fruitós de Bages

La família ja va ser víctima d'un intent d'assalt el 2006, que va acabar amb la mort d'un dels lladres

Els Mossos d'Esquadra investiguen nous robatoris a la urbanització de Pineda de Bages, a Sant Fruitós de Bages. Un d'ells, segons ha avançat 'NacióManresa', s'hauria produït la nit de dijous a divendres en un dels habitatges de la família de joiers Tous. Els lladres es van endur diners i joies de la caixa forta, a banda de causar diversos desperfectes materials. Cal recordar que la família va ser víctima d'un intent d'assalt, en un altre habitatge que tenen a la mateixa urbanització, el 2006 i que va acabar amb la mort d'un dels suposats membres de la banda de lladres. A banda de l'habitatge dels Tous, en aquesta ocasió els lladres haurien entrar a robar en un segon domicili durant la mateixa nit.

Els robatoris a Pineda de Bages s'han produït mig any després que l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages instal·lés càmeres en els accessos a la urbanització per controlar tots els vehicles que entren i surten. La mesura va arribar després que la zona visqués una dotzena de robatoris en quatre mesos.

El domicili on van entrar dijous els lladres és el d’una de les filles de la família. És molt a prop de casa dels seus pares, que el 2006 van viure un intent d'assalt que va acabar amb la mort d'un dels lladres per un tret del gendre de la família, Lluís Corominas, que va acabar sent condemnat, sense entrar a presó, per homicidi imprudent.

 
 

Comentaris