Ensurt en l'incendi d'una habitació en una residència d'avis de la Vall d'Hebron

Els serveis d'emergències han hagut d'atendre 34 persones, de les quals cinc amb símptomes d'intoxicació de fum i una altra amb cremades al 5% del cos

Un incendi a la Residència Llar Sant Jordi de Barcelona ha obligat aquest dilluns a la matinada a atendre 34 persones, de les quals cinc han patit una intoxicació de fum i una sisena amb cremades al 5% del cos, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. El foc ha començat quan passaven uns cinc minuts de tres quarts d'una de la matinada a la tercera planta de l'edifici, situat al Passeig de la Vall d'Hebron número 135. En aquesta planta, que ha quedat molt afectada pel fum, hi ha deu habitacions dobles, tot i que no totes estaven ocupades en el mateix moment dels fets. Els residents de la tercera planta han estat derivats en altres centres fins que s'hagi ventilat bé l'edifici, que no ha patit danys estructurals.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat 14 dotacions dels Bombers de Barcelona, nou de la Guàrdia Urbana i cinc dels Mossos d'Esquadra, a més del Sistema d'Emergències Mèdiques i el Servei d'Urgències i Emergències Socials de l'Ajuntament de Barcelona per si finalment calia fer més desallotjaments i per atendre psicològicament els afectats. 

 
 

Comentaris