Els Mossos imputen al pistoler de Gavà els crims de Miami Platja i Vilanova i la Geltrú

També li atribueixen tres homicidis en grau de temptativa contra els dos policies municipals i la dona que va resultar ferida al restaurant de la capital del Garraf

 

Els Mossos d'Esquadra han imputat a l'home que va disparar dos policies municipals de Gavà (Baix Llobregat) els dos homicidis consumats de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Penedès), i de Vilanova i la Geltrú. També se li atribueixen tres homicidis en grau de temptativa contra els dos policies de Gavà i la dona que va resultar ferida al bar de Vilanova i la Geltrú. En aquests moments els Mossos estan registrant casa seva. L'home va ser detingut aquest dijous a la tarda a la urbanització de Muntanya de Mar, de Canyelles (Garraf), on té el domicili, després de fugir de Gavà en cotxe i intentar atropellar dos policies que li van donar l'alto a la C-31 quan estaven tancant els accessos a la zona en el marc del dispositiu per atrapar-lo.

 

 

Els Mossos d'Esquadra vinculen el tiroteig de Gavà amb els crims de Mont-roig i Vilanova i la Geltrú perquè en tots tres casos es va fer servir la mateixa munició. En concret, bales del calibre 222 Remington. El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha dit a més que "hi ha indicis sòlids" que vinculen el detingut amb l'assassinat a Miami Platja, perquè a més de la munició, quan Jordi C.C. va disparar contra els dos policies, es trobava a les immediacions del tanatori on se celebrava el funeral per l'home de 63 anys a qui van matar diumenge. El detingut era el gendre de l'home assassinat a Miami Platja.

 

Comentaris