Els Mossos detenen un conductor per circular per la C-17 begut, drogat i contra direcció

La policia també enxampa a Mataró un camioner sense carnet que conduïa sota els efectes de l'alcohol

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 37 anys, veí de Sant Adrià del Besòs, per conduir per la C-17 sota els efectes de l'alcohol i les drogues i fer-ho en contra direcció. Els fets van tenir lloc diumenge, quan els agents de Mollet van rebre l'avís d'altres conductors de la C-17 que advertien que un home circulava en sentit contrari a l'altura de Granollers. Els Mossos van alertar totes les Policies Locals de la zona i van ser els agents de Lliçà d'Amunt els qui el van localitzar en un carrer de la població. D'altra banda, l'endemà dilluns, els Mossos van detenir a Mataró el conductor d'un camió que havia encalçat un turisme en una fàbrica. L'home, que tenia el carnet retirat judicialment, va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia i va superar el límit permès.

En el primer cas, el conductor detingut a Lliçà va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de la cocaïna i HTC i en estat etílic. En concret, va donar 1.03 mg/l en aire expirat en la prova d'alcoholèmia. 

Pel que fa al camioner detingut a Mataró, va donar un resultat de 0.78 mg/l en aire expirat. Es dona la circumstància que l'home ja havia tingut una suspensió temporal del permís de conduir el 2003 i tenia el carnet retirat judicialment des del 2015 per fets similars.

 
 

Comentaris