El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Sindicat Manter assegura que el turista ferit anava begut i va intentar agredir primer
  • CA

 

Fonts del Sindicat Popular de Venedors Ambulants asseguren que el turista agredit a la plaça Catalunya la nit del dimecres va aparèixer begut i enfrontant-se ell primer amb els venedors de ‘top manta’ i tractant de pegar-los, fet que va desencadenar la baralla. El Sindicat Manter ha afirmat en declaracions a Europa Press que abans que arribés aquest turista, dues persones van agredir amb ampolles a un venedor, i que va ser llavors quan va arribar el turista d’Estats Units que va resultar agredit després. Aquestes dues persones volien comprar un article al manter però no es posaven d’acord en el preu, i van acabar agredint al venedor, que després va haver d’anar a l’hospital, segons les mateixes fonts.

  

Asseguren que en aquest moment va aparèixer el turista, que diuen que anava begut, i va arribar intentant pegar als venedors, i diversos d’ells van respondre amb puntades i agredint-lo amb un cinturó, provocant-li ferides per les quals va haver de ser ingressat. Les mateixes fonts han ressaltat que els venedors no són agressius i que això va desencadenar l’agressió, encara que no la justifiquen: “No han de barallar-se ni fer mal a ningú”.

  

 

Els Mossos investiguen

 

Els Mossos d’Esquadra han obert aquest divendres una investigació sobre els fets, que ha denunciat el turista, que assegura que va ser agredit quan intentava intervenir en una discussió i que va patir ferides al cap, mentre que dos membres de la seva família van rebre també cops i contusions. El turista, José Bravo, ha dit que el van agredir després que defensés a una dona que estava sent increpada -segons ell, també va rebre puntades de peu-, i que llavors van començar a pegar-lo: “Venien en grups de tot arreu. Em van començar a atacar amb cinturons”. El Govern d’Ada Colau ha qualificat d’inacceptable l’agressió al turista, que ha condemnat igual que tots els grups de l’oposició -excepte la CUP-.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa