El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern demana “serenitat” per esbrinar les causes de l’accident a l’Estació de França
  • CA

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha reclamat “serenitat” per esbrinar les causes de l’accident del tren aquest divendres a l’Estació de França. Rull ha dit que “el primer objectiu era atendre adequadament les víctimes i així s’ha fet”.

 

Sobre les causes, ha insistit Rull, “toca veure amb molta serenitat veure exactament què ha passat” i ha afegit que “no volem avançar cap hipòtesi”. Rull ha comentat que “correspon a Renfe i Adif fer les primeres hipòtesis” sobre el sinistre.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa, Ada Colau, ha dit que l’accident “ha estat molt aparatós” però que “s’ha de celebra que no hi hagi víctimes grues, només un persona greu, que cal veure com evoluciona”.

 

Colau ha afegit que ens “hem de felicitar per la rapidíssima intervenció de la Guàrdia Urbana, del SEM, dels Bombers, els Mossos i el Servei d’Atenció Psicològica municipal“. “Tothom ha arribat a l’estació ràpidament i s’han coordinat per atendre el millor possible les víctimes; això ha permès donar un missatge de tranquil·litat i que la situació estava sota control en poc temps”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa