El festival Tomorrowland retornarà l'import de les entrades

Unite Barcelona demana al públic que guardi la polsera per poder fer la reclamació

 

Unite Barcelona, organitzadora del festival de música electrònica Tomorrowland Barcelona, ha informat a través d'un comunicat que retornarà íntegrament l'import de les entrades als assistents. L'empresa ha demanat al públic que guardi la polsera per poder fer la seva reclamació i, a més, ha informat que també es retornarà íntegrament l'import que no s'hagi consumit amb la polsera. Unite Barcelona ha lamentat els fets i ha assegurat que els "entristeix enormement" l'incident ocorregut aquest dissabte al vespre a Santa Coloma de Gramenet.

"El 29 de juliol ho tenia tot per ser una gran nit i estem molt tristos per l'incident que va tenir lloc a l'escenari", diu el comunicat dels organitzadors. "El més important és que ningú va resultar ferit", afegeix. Tot seguit, es donen indicacions als assistents al festival per tal de poder recuperar els diners de l'entrada: "1.-Guarda la teva polsera, 2.-Farem la devolució íntegra de l'import de l'entrada, 3.-Farem també una devolució íntegra de l'import no consumit a la teva polsera", apunta. "Gràcies per la vostra comprensió #UniteWeStand", conclou el comunicat, que apunta també que es donarà més informació pròximament i que, per qualsevol consulta, es posa a disposició del públic un email de contacte: [email protected]

 

 

Catalunya esdevenia per primera vegada una de les seus del festival Tomorrowland, certamen que des de la seu 'mare' situada a la ciutat belga de Boom, retransmetia en directe a vuit ciutats d'arreu del món i via satèl·lit l'actuació dels discjòqueis més destacats del moment, com Steve Aoki, Afrojack o Armin Van Buuren. Precisament, va ser durant l'emissió de la sessió de l'holandès quan es va produir l'incendi a l'escenari situat al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, indret on en aquell moment s'hi trobaven més de 22.000 assistents. Cadascú hauria abonat entre 65 i 200 euros depenent si l'entrada era general o a la zona VIP.

 

Comentaris