Driss Oukabir, 11 dies abans dels atemptats: "Cristià de merda, et llançaré als cocodrils"

El presumpte terrorista va criticar un internauta per parlar de l'Islam

 

Driss Oukabir, en presó preventiva per la seva presumpta participació als atemptats de l'agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, va qualificar de "cristià de merda" i va amenaçar en llançar els seus trossos "als cocodrils" a un internauta que va coincidir amb ell en un debat de Facebook onze dies abans dels atacs, segons va afirmar aquesta persona a la policia després de fer-se públiques a la premsa les fotografies dels presumptes membres de la cèl·lula després dels atemptats.

 

Així consta en el sumari de la causa, i en el què la policia demana donar consideració de testimoni protegit a l'internauta, que va acudir espantat a les autoritats després de comprovar que un tal 'Driss Soprano', amb qui havia discutit a la xarxa sociak, hauria estat en realitat un dels terroristes. Cap a aquella data, el 18 d'agost, tots els missatges amenaçants havien estat esborrats.

 

 

A més, l'anàlisi del telèfon d'Oukabir va evidenciar també els missatges amenaçants que enviava a la seva parella, dientí, entre d'altres coses, que li "arrencaria les orelles amb alicates" i que acabaria al cementiri i ell a la presó perquè "no hi ha un altre camí".

 

Comentaris