El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Driss Oukabir, 11 dies abans dels atemptats: “Cristià de merda, et llançaré als cocodrils”
  • CA

 

Driss Oukabir, en presó preventiva per la seva presumpta participació als atemptats de l’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, va qualificar de “cristià de merda” i va amenaçar en llançar els seus trossos “als cocodrils” a un internauta que va coincidir amb ell en un debat de Facebook onze dies abans dels atacs, segons va afirmar aquesta persona a la policia després de fer-se públiques a la premsa les fotografies dels presumptes membres de la cèl·lula després dels atemptats.

 

Així consta en el sumari de la causa, i en el què la policia demana donar consideració de testimoni protegit a l’internauta, que va acudir espantat a les autoritats després de comprovar que un tal ‘Driss Soprano‘, amb qui havia discutit a la xarxa sociak, hauria estat en realitat un dels terroristes. Cap a aquella data, el 18 d’agost, tots els missatges amenaçants havien estat esborrats.

 

A més, l’anàlisi del telèfon d’Oukabir va evidenciar també els missatges amenaçants que enviava a la seva parella, dientí, entre d’altres coses, que li “arrencaria les orelles amb alicates” i que acabaria al cementiri i ell a la presó perquè “no hi ha un altre camí”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa