El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos policies ferits en un tiroteig amb kalàixnikov a Gavà
  • CA
Ambulàncies a les portes del tanatori de Gavà | @lordtorkental

 

Dos agents de la Policia Local de Gavà han resultat ferits en un tiroteig que s’ha produït a les portes del tanatori de la localitat del Baix Llobregat, han confirmat els Mossos d’Esquadra. Segons fonts policials l’atacant duia un kalashnikov i hauria fugit amb el vehicle des del qual ha disparat, un Alfa Romeo de color verd amb matrícula B-7563-VX. Dels dos ferits, un presenta una ferida al coll i es troba en estat greu i l’altra està ferit en un genoll. Són un sargent i un agent, de 62 i 50 anys. L’autor dels fets, però, ja ha estat detingut.

 

La Policia ha desplegat un ampli dispositiu per detenir el fugitiu, motiu pel qual s’han tancat carreteres i accessos a la població. Altres policies locals de la zona estan col·laborant en el dispositiu. Segons fonts policials, l’individu, que també estaria ferit, s’ha atrinxerat en un pis a Canyelles (Garraf), concretament a la urbanització de Muntanya de Mar. Els Mossos han demanat a la població que no surti al carrer.

 

Fonts del Tanatori de Gavà han explicat que els fets han tingut lloc davant de l’edifici, “a la carretera de davant”, però que en cap cas l’atacant ha entrat ni ha atacat les persones que estaven dins en aquell moment. Els fets però han generat “estupefacció” entre els presents.

 

L’individu, un home amb barba i amb camisa de quadres, i d’aparença magrebí, s’ha desplaçat cap al Garraf amb cotxe. El Departament d’Interior no considera que es tracti d’un atemptat terrorista.

 

El SEM ha desplaçat fins al lloc dels fets quatre unitats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa