Detinguts tres joves per tres robatoris en comerços de Berga

Als autors accedien a l'interior forçant les portes o els aparadors a cops de peu

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves i n'investiguen dos més per tres robatoris en comerços de Berga. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta a finals de març, arran d'un robatori amb força en un establiment alimentari de la capital del Berguedà. Els lladres, d'entre 16 i 22 anys, van forçar els accessos i van sostreure uns 1.400 euros en productes alimentaris, begudes alcohòliques i diners en efectiu. Durant la investigació es van produir dos robatoris més a la ciutat. L'1 d'abril en una botiga de roba on els lladres van causar danys per un valor superior a 3.100 euros i l'endemà en un basar oriental. En els dos casos, els lladres van sostreure els diners de la recaptació.

 

 

En tots tres robatoris el 'modus operandi' coincidia. Els robatoris eren comesos a la nit quan l'activitat comercial dels establiments ja havia tancat. Als autors accedien a l'interior forçant les portes o els aparadors a cops de peu. Arran de la investigació, entre el 15 i el 17 d'abril els Mossos van detenir tres joves i com a investigats els altres dos implicats.

 

 

El detingut major d'edat va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan el requereixi. Pel que fa als menors d'edat, van ser lliurats sota la custòdia dels seus tutors legals per ordre de Fiscalia.

 

Comentaris