Detinguts dos lladres per no canviar-se de roba

Arrestada una parella per un robatori violent a una dona gran a Santa Coloma de Gramenet

Es van escapar el primer dia, però no el segon. I tot gràcies a què anaven vestits igual. Així ha estat la detenció d’una parella l’endemà que perpetressin un robatori amb força a una senyora gran al portal de casa seva, a Santa Coloma de Gramenet.

 

Segons ha explicat la policia, els fets es van registrar el passat dijous, quan els arrestats van arrencar-li d’una estrebada una cadena d’or amb un penjoll que li havia regalat el seu marit abans de morir. La víctima tornava del supermercat i va partir l’agressió al portal de casa seva. Els Mossos van fer una recerca dels sospitosos pels voltants, sense èxit, després de constatar a través de les càmeres de seguretat del supermercat, que els lladres l’havien seguida.

 

 

 

L’endemà una altra patrulla que realitzava tasques de seguretat ciutadana va localitzar els dos lladres caminant pel carrer  Mossèn Jacint Verdaguer de la ciutat. Els van identificar sense cap tipus de dubte, ja que portaven la mateixa roba i complements del dia anterior. En l’escorcoll van localitzar la cadena d’or sostreta el dia anterior amb el penjoll en forma de cor que la senyora els havia descrit.   La parella va ser detinguda i van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de la localitat que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Els lladres acumulaven una desena d’antecedents entre tots dos per delictes de la mateixa tipologia.

 

 

Comentaris