El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen una dona que s’ha accidentat mentre conduïa beguda i sense carnet a Tordera
  • CA

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge al matí una dona de 24 anys com a presumpta autora de delictes contra la seguretat viària per conducció sota els efectes de l’alcohol, per conduir sense haver obtingut mai el permís i per un delicte de lesions greus per imprudència. Els fets han passat pels volts de les 6:40 hores del matí a Tordera quan un vehicle ha creuat la NII, ha impactat contra un arbre i ha caigut per un desnivell d’uns 3 metres. L’home que anava d’acompanyant ha resultat ferit de gravetat i ha estat traslladat a un hospital proper. Els Mossos han fet la prova d’alcoholèmia a la dona i ha donat un resultat de 0,65 mg/l d’aire expirat i han constatat que no havia obtingut mai el permís de conduir. Els agents han detingut la conductora del vehicle que passarà a disposició judicial durant les properes hores.

 

Segons informen els Mossos el vehicle ,que circulava pel polígon industrial del Sector Riera Roquet de Tordera, ha arribat a la cruïlla amb la NII, al punt quilomètric 680.5 i no ha respectat el senyal de ‘STOP’. La conductora ha creuat la NII en perpendicular al sentit de la circulació i ha continuat recte fins a impactar amb un arbre. Finalment, el vehicle ha caigut per un desnivell d’uns tres metres d’alçada. L’home que ocupava la plaça d’acompanyant ha resultat ferit de gravetat. Quan els Mossos i la Policia Local de Palafolls i de Tordera han arribat al lloc dels fets han activat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat al ferit en estat crític a un hospital proper

 

A banda, els Mossos han fet la prova de detecció d’alcohol a la conductora, que ha donat un resultat positiu de 0,65 mil·ligrams per litre d’aire expirat. També han constatat que la dona conduïa sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els agents han detingut la conductora del vehicle que passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa