Detenen un motorista que circulava 105 km/h per sobre el límit

Els Mossos l’arresten en un control de trànsit l’endemà que l’hagués enxampat un radar mòbil a la C-44

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un motorista alemany de 42 anys a qui havien enxampat el dia abans quan circulava a 195 quilòmetres per hora per la C-44 en un tram limitat a 90. Segons informa la policia catalana, el radar va captar el vehicle dimecres al matí durant un control de velocitat que s’havia instal·lat al terme de Tivissa. El cinemòmetre va detectar que circulava a més del doble de la velocitat màxima permesa en aquesta via, però els agents no van poder aturar la motocicleta i notificar-li la infracció al conductor, que anava sol.

Cap a la una de la tarda de dijous, els mateixos agents que feien un altre control de velocitat a la carretera C-12, al terme de Benifallet, van aturar un grup de motoristes. Entre els vehicles aturats van reconèixer la motocicleta que el dia anterior havia comès la infracció penal i també van comprovar com el conductor anava vestit amb la mateixa indumentària. 

El conductor - i al mateix temps titular de la motocicleta- va manifestar que el dia anterior també era ell qui la conduïa, per la qual cosa, en ser un ciutadà estranger i no resident a l’Estat, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària. L’home queda en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa. 

 
 

Comentaris