Detenen un menor de 17 anys, acusat de violar tres nens de 10

Els fets han tingut lloc a La Pobla de Mafumet, a Tarragona

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 17 anys acusat d'haver agredit sexualment a tres nens de 10 anys a La Pobla de Mafumet (Tarragona), segons informa el Diari de Tarragona. El jutge ha imposat al sospitós com a mesura cauterlar una ordre d'allunyament i seguir un tractament terapèutic. Els fets haurien tingut lloc fa més d'una setmana, encara que no es van conèixer fins la nit de diumenge passat, quan les víctimes ho van explicar als pares. El sospitós s'hauria aprofitat de la confiança que li tenien els nens, segons el rotatiu tarragoní.

 

  

 

El mitjà explica que els abusos s'haurien comès amb força i amenaces perquè les víctimes s'hi oposaven. En conèixer els fets, els pares van viure moments de tensió i atacs d'angoixa, i en una zona de El Morell hi van haver d'acudir ambulàncies del SEM i els Mossos d'Esquadra.

 

Dilluns passat, agents de la Unitat d'Investigació del Tarragonès dels Mossos van detenir el presumpte violador a La Pobla de Mafumet, que dimarts va passar el Jutjat de Menors. El fiscal va sol·licitar l'internament en règim tancat en un centre de menors fins a un temps no superior als sis mesos. També té prohibit acostar-se a menys de 150 metres dels tres menors i de comunicar-se amb ells per qualsevol mitjà. L'equip tècnic que s'encarrega del noi ha determinat que el menor és "d'elevat risc", encara que estudia amb èxit, practica el futbol però sembla que presenta problemes de maduració i de trastorn ansiós, no de conducta, indica Diari de Tarragona.

 

Comentaris