El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen un lladre amagat a la dutxa d’un pis de Premià de Mar
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han sorprès un lladre mirant d’amagar-se a la dutxa del bany d’un pis de Premià de Mar, on presumptament estava robant aprofitant que els propietaris estaven de vacances. A les 21:30 hores d’aquest dijous, els agents van rebre avís que s’havia activat l’alarma d’una casa a aquesta localitat i, després de les comprovacions pertinents, van descobrir que el pis hauria d’estar buit, segons han informat els Mossos aquest dilluns en un comunicat.

En arribar a la casa, els agents van veure que hi havia llum a l’interior i que la persiana estava totalment forçada; van establir un perímetre de control perquè ningú no pogués escapar i van entrar al domicili per escorcollar-lo.

 

Els policies van trobar finalment l’home amagat a la dutxa amb la cortina tancada i el van arrestar en aquell mateix moment com a presumpte autor d’un robatori amb força. El detingut, un marroquí de 24 anys i veí de Badalona (Barcelona), va passar aquest dissabte a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa