Detenen quatre joves a Manresa per una altra agressió sexual a una noia de 17 anys

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets, ocorreguts en un pis

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada a Manresa quatre joves per una presumpta agressió sexual a una noia de 17 anys. Els fets han passat al voltant de les quatre, segons informació dels serveis d’emergències. La víctima ha explicat a la policia que quatre nois l’han agredit sexualment dins un pis. Els Mossos d’Esquadra investiguen ara els fets per intentar esclarir-los i determinar la relació que tenia la víctima amb els presumptes agressors. La denúncia i detenció arriba la mateixa setmana que l’Audiència de Barcelona ha jutjat sis joves de Manresa acusats d’haver agredit sexualment per torns una noia de 14 anys l’octubre del 2016.

 
 

Comentaris (6)
EldeGràcia Fa 3 mesos
Us deixeu de dir a la notícia que els detinguts són magrebins.
Fat Boy Fa 3 mesos
Pim, pam, pum. I llestos. Defensa propia.
Miquel Fa 3 mesos
Pensava que les persones són innocents mentre no es demostra el contrari. Vosaltres linxeu directament.
Ja fa uns anys va sentir dir a una metge forense: Fa 3 mesos
"n'estes farta de les "equato-fiestas"", referint-se als saraus que es muntaven els d'aquesta nacionalitat (extensible a latres sudamericans) i quan es barallaven sortien amb el comodí de la violació. Tot molt tèrbol, com quan amb els cupons de l'assistent social (una figura que caldria revisar!) van a l'hipermercat i els fan servir per pagar el carro ple de botelles,,,
Anem a pitjor. Fa 3 mesos
Des de fa anys l'Estat Espanyol està omplint Catalunya de molta immigració (a més de l'espanyola durant el franquisme) , i de delinqüència. Per desgràcia no hi ha res a fer.
Continua .... Fa 3 mesos
.........l´efecte "manada". Si els haguesin engarlolát inmediatament en comptes de deixarlos lliures,ahuria estát un castig exemplar.Seria interesant saber quantas agressións sexuals en grup s´han produït des de las horas. Ara el mal ja está fét.
JCJ53 Fa 3 mesos
Tens tota la raó. Amb sentencia ferma i lliures al carrer. Que impedeix uns altres d’imitar-los si.... No pasa res!!! Merda de (in)justícia espanyola!!