Detenen a l'aeroport del Prat un xilè buscat per homicidi

El Jutjat de Garanties de Valparaíso l'estava cercant des del 12 de maig, quan va disparar contra un vehicle i va causar la mort d'un dels seus ocupants

La policia espanyola ha detingut a l'aeroport del Prat un home de nacionalitat xilena buscat per homicidi pel Jutjat de Garanties de Valparaíso. Va ser arrestat gràcies als mecanismes de cooperació policial internacional, que van alertar que el fugitiu viatjaria a l'Estat amb un vol procedent de París. Davant d'aquesta informació, es va establir un dispositiu que va acabar amb la seva detenció. Segons les autoritats xilenes, el 12 de maig l'arrestat, que anava acompanyat de dos individus més, va disparar diverses vegades contra un vehicle, cosa que va provocar la mort d'un dels ocupants i en va ferir de gravetat un altre. Segons sembla, prèviament hi havia hagut una discussió en una discoteca de Valparaíso que podria haver estat el detonant del tiroteig.

Els agents de la Brigada Central de Crim Organitzat de la policia espanyola van notificar a la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Barcelona que arribava el fugitiu a l'Estat perquè l'arrestés. L'home tenia una ordre de detenció i extradició emesa per la Interpol.

 
 

Comentaris