Denuncien 23 persones per no portar mascareta i consumir begudes alcohòliques a la Mussara

Els Mossos localitzen un grup de joves ballant i consumint begudes alcohòliques a l’aparcament d’aquest antic poblat

Els Mossos d'Esquadra van aixecar el passat diumenge, vint-i-tres actes per incomplir la normativa sanitària. A més, en la mateixa actuació es va detenir un home, de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat 23 d’agost, a primera hora del matí, durant un patrullatge d’agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA). Durant l’operatiu els agents es van dirigir al mirador de la Mussara, al terme municipal de Vilaplana (Baix Camp), on van trobar un grup de persones que ballaven amb la música dels equips de so dels vehicles estacionats, mentre consumien begudes alcohòliques, alhora que cap d’ells portava la mascareta sanitària obligatòria.

Immediatament diverses dotacions de trànsit i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), es van desplaçar fins aquest nucli despoblat, inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, per tal de donar suport.

Els agents van identificar 23 persones i vuit vehicles. Entre aquestes, es va detenir un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Aquest detingut va quedar en llibertat amb càrrecs el passat dilluns al migdia després de declarar davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Així mateix, totes les persones identificades van ser denunciades per incomplir l’actual normativa sanitària amb motiu de la covid-19, així com per generar sorolls innecessaris que pertorben el normal comportament de la fauna en espais naturals protegits i que la Llei d'Espais Naturals de Catalunya contempla sancions que van dels 300 als 600 euros.

 
 

Comentaris