Denunciats dos camioners borratxos i drogats a La Jonquera

S'enfronten a la retirada de sis punts del carnet i a una sanció de fins a 1.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos homes, de 53 i 40 anys i nacionalitats lituana i espanyola, per triplicar la taxa d'alcohol permesa i conduir sota els efectes de les drogues. El primer dels fets van passar cap a tres quarts de vuit del matí d'ahir a l'AP-7, al terme municipal de la Jonquera (Alt Empordà). Agents de trànsit havien muntat un control d'alcohol i drogues i van aturar un camió de mercaderies. La policia va detectar que presentava símptomes d'anar begut i en fer-li la prova va donar un resultat de 0,49 mg/l quan el límit permès és de 0,15 mg/l. En la prova de drogues va donar negatiu. Els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de sis punts del carnet i una multa de fins a 1.000 euros.

El segon fet va passar només quaranta minuts més tard. Els mossos van aturar un altre camió, van identificar el conductor, que va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia però a la de drogues va marcar positiu en cocaïna i cànnabis. 

Els agents també li van immobilitzar el camió i el van denunciat per la una infracció que li podria suposar la retirada de sis punts del carnet i una sanció de 1.000 euros. 

 
 

Comentaris